Flag

Jordbærkage på nøddebund

12 - 16 portioner
Nem
195 minutter
Kagen består af en lækker nøddebund toppet med en sød jordbær kagemousse og pyntet med lækre friske hindbær. Perfekt til en dejlig sommerdag.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
foodprocessor eller minihakker
springform; ø 22 cm
håndmixer

Ingredienser

Nøddebund
2 poserDr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
50 gsmør
2æg str. M/L
80 gsukker
50 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Jordbærmousse
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2 ½ dlletmælk
Pynt
15 - 20friske hindbær

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste

Tænd ovnen på 170 °C traditionel varme.

1

Nøddebund

2 poserDr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
50 gsmør
2æg str. M/L
80 gsukker
50 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver

Rist hasselnøddeflagerne  i smør på en pande til de er let gyldne. Lad nødderne køle af inden de blendes i en foodprocessor eller minihakker. Alternativt kan de også hakkes rigtig fint med en kniv.


Pisk æg og sukker skummende hvidt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend det forsigtigt i sammen med de hakkede hasselnødder. Fordel dejen i en smurt springform (ø 22 cm) gerne med bagepapir på bunden. Bag hasselnøddebunden midt i ovnen i 15-20 min. Afkøl den i formen på en bagerist.

Bagetid: 15 - 20 Minutes

2

Fyld

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2 ½ dlletmælk

Bland et brev Cake Mousse Strawberry Taste med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed til moussen er luftig. Fordel kagemoussen ovenpå nøddebunden imens den stadig er i formen. Sæt kagen i køleskabet i mindst 1 time.

3

Pynt

15 - 20friske hindbær

 Befri forsigtigt kagen fra formen. Pynt toppen af kagen med friske hindbær og servér.


Tip

Drys evt. toppen af kagen med lidt krymmel.