Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Julemarengs - fine juletræer og sukkerstokke | Kreahjørnet

Flotte, kreative juletræer og sukkerstokke lavet af marengs og concentrated colour. Pynt juletræerne med krymmel.

20 - 30 stk.

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julemarengs - fine juletræer og sukkerstokke | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker rund tyl ø 9 mm
stjernetyl
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør

Marengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Ocean Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengs

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 min. indtil marengsen er luftig og sej. Del marengsen i to portioner. Farv halvdelen af marengsmassen med lidt Concentrated Green Colour og lad den anden halvdel forblive hvid.

Kom Concentrated Green Colour på indersiden af en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Tryk posen sammen for at fordele farven. Fyld posen med den grønne marengsmasse. Sprøjt juletræer med den grønne marengs, på en bageplade med bagepapir. Sprøjt først en lille dut af marengs på bagepapiret og sæt pinden fast i marengsen. Sprøjt derefter marengsen i en zig zag-bevægelse henover pinden. Pynt juletræerne med Ocean Mix krymmel.


Kom Concentrated Red Colour på indersiden af en anden sprøjtepose med en rund tyl. Tryk posen sammen for at fordele farven og kom den hvide marengsmasse i posen. Sprøjt sukkerstokke med den røde marengsmasse, sprøjt stokkene på en bageplade beklædt med bagepapir. 

Bag marengsen i ovnen i 60 min., indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsen køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Julemarengs - fine juletræer og sukkerstokke | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 138kJ
33kcal
352kJ
84kcal
Fedt 0.01g 0.01g
Kulhydrat 7.73g 19.83g
Protein 0.34g 0.86g