Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Julemarengs - fine juletræer og sukkerstokke | Kreahjørnet

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Flotte, kreative juletræer og sukkerstokke lavet af marengs og concentrated colour. Pynt juletræerne med krymmel.

20 - 30 stk.

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julemarengs - fine juletræer og sukkerstokke | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker rund tyl; ø 9 mm
stjernetyl
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør

Marengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Ocean Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengs

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 min. indtil marengsen er luftig og sej. Del marengsen i to portioner. Farv halvdelen af marengsmassen med lidt Concentrated Green Colour og lad den anden halvdel forblive hvid.

Kom Concentrated Green Colour på indersiden af en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Tryk posen sammen for at fordele farven. Fyld posen med den grønne marengsmasse. Sprøjt juletræer med den grønne marengs, på en bageplade med bagepapir. Sprøjt først en lille dut af marengs på bagepapiret og sæt pinden fast i marengsen. Sprøjt derefter marengsen i en zig zag-bevægelse henover pinden. Pynt juletræerne med Ocean Mix krymmel.


Kom Concentrated Red Colour på indersiden af en anden sprøjtepose med en rund tyl. Tryk posen sammen for at fordele farven og kom den hvide marengsmasse i posen. Sprøjt sukkerstokke med den røde marengsmasse, sprøjt stokkene på en bageplade beklædt med bagepapir. 

Bag marengsen i ovnen i 60 min., indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsen køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Julemarengs - fine juletræer og sukkerstokke | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 138 kJ
33 kcal
352 kJ
84 kcal
Fedt 0.01 g 0.01 g
Kulhydrat 7.73 g 19.83 g
Protein 0.34 g 0.86 g