Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Juletræer af marengs i ministørrelse

Små fine marengsjuletræer med stjerner på toppen. Perfekt til spiseligt bordpynt eller som en børnevenlig julegodte på konfektfadet.

40 - 45 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Juletræer af marengs i ministørrelse

Redskaber:

Dr. Oetker engangssprøjteposer
stjernetyl

Marengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengs

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej. Vend Concentrated Green Colour i marengsmassen indtil farven er som ønsket.


Kom marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetyl. På en bageplade beklædt med bagepapir sprøjt tre små toppe ovenpå hinanden uden at løfte sprøjteposen helt op fra marengsen. Diameteren på træerne skal være ca. 2 cm. og højden ca. 3 cm. Top hver marengs med en stjerne fra Rainbow Mix kymmel. Pynt evt. med ekstra krymmel.



Bag marengsjuletræerne i ovnen i 60 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft  er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsene køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Juletræer af marengs i ministørrelse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 80kJ
19kcal
339kJ
81kcal
Fedt 0.00g 0.00g
Kulhydrat 4.45g 19.33g
Protein 0.20g 0.87g