Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Juletræer af marengs i ministørrelse

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Små fine marengsjuletræer med stjerner på toppen. Perfekt til spiseligt bordpynt eller som en børnevenlig julegodte på konfektfadet.

40 - 45 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Juletræer af marengs i ministørrelse

Redskaber:

Dr. Oetker engangssprøjteposer
stjernetyl

Marengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengs

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej. Vend Concentrated Green Colour i marengsmassen indtil farven er som ønsket.


Kom marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetyl. På en bageplade beklædt med bagepapir sprøjt tre små toppe ovenpå hinanden uden at løfte sprøjteposen helt op fra marengsen. Diameteren på træerne skal være ca. 2 cm. og højden ca. 3 cm. Top hver marengs med en stjerne fra Rainbow Mix kymmel. Pynt evt. med ekstra krymmel.



Bag marengsjuletræerne i ovnen i 60 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft  er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsene køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Juletræer af marengs i ministørrelse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 80 kJ
19 kcal
339 kJ
81 kcal
Fedt 0.00 g 0.00 g
Kulhydrat 4.45 g 19.33 g
Protein 0.20 g 0.87 g