Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kærnemælkshorn

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Klassiske kærnemælkshorn på gærdej og med lækker cremefyld - den perfekte kage til kaffen !

10 - 12 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kærnemælkshorn

Dejen:

25 g gær
1 ½ dl kærnemælk
½ tsk. salt
1 spsk. sukker
125 g koldt smør i tern
250 - 300 g hvedemel

Fyld og pynt:

2 dl letmælk
½ brev Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme (50 g)
1 æble i små tern
25 g Dr. Oetker Korender
1 æg str. M/L
perlesukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Rør gæren ud i kold kærnemælk og tilsæt salt og sukker. Smuldr smørret i 2/3 del af melet og rør gærblandingen i. Ælt dejen med resten af melet, så den slipper, men stadig er let og blød. Lad dejen hvile i køleskabet i 3 timer.

2

Fyld og pynt

Hæld mælken i en skål. Med et piskeris piskes cremepulveret i mælken. Pisk kagecremen 1 min. og stil den i køleskabet i 20 min.

Del dejen i to portioner, der hver trilles til kugler og rulles ud til en flad pizza (ø 25 cm). Del hver "pizza" i 6 lige stor trekanter. Læg to tsk. creme, lidt æbletern og korender i den brede ende på hver trekant og rul dem sammen til horn. Klem enderne sammen, så fyldet ikke flyder ud.

Pensl hornene med æg, drys med perlesukker og lad dem hæve lunt i 30 min.

3

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

Bag hornene i 15-20 min. Afkøl hornene på en bagerist

Tip

Nyd hornene lune og friskbagte, og frys den og lun dem direkte fra frost ved 180 °C varmluft i 4-6 min.

Næringsindhold til opskriften Kærnemælkshorn

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 921 kJ
220 kcal
1357 kJ
324 kcal
Fedt 10.31 g 15.15 g
Kulhydrat 27.22 g 40.03 g
Protein 4.48 g 6.59 g