Flag

Kærnemælkshorn

10 - 12 stk.
Middelsvær
350 minutter
Klassiske kærnemælkshorn på gærdej og med lækker cremefyld - den perfekte kage til kaffen !
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
25 ggær
1 ½ dlkærnemælk
½ tsk.salt
1 spsk.sukker
125 gkoldt smør i tern
250 - 300 ghvedemel
Fyld og pynt
2 dlletmælk
½ brevDr. Oetker Bagestabil Kagecreme (50 g)
1æble i små tern
25 gDr. Oetker Korender
1æg str. M/L
perlesukker

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme (50 g)
Picture - Dr. Oetker Korender
1

Dejen

25 ggær
1 ½ dlkærnemælk
½ tsk.salt
1 spsk.sukker
125 gkoldt smør i tern
250 - 300 ghvedemel

Rør gæren ud i kold kærnemælk og tilsæt salt og sukker. Smuldr smørret i 2/3 del af melet og rør gærblandingen i. Ælt dejen med resten af melet, så den slipper, men stadig er let og blød. Lad dejen hvile i køleskabet i 3 timer.

2

Fyld og pynt

2 dlletmælk
½ brevDr. Oetker Bagestabil Kagecreme (50 g)

Hæld mælken i en skål. Med et piskeris piskes cremepulveret i mælken. Pisk kagecremen 1 min. og stil den i køleskabet i 20 min.


Del dejen i to portioner, der hver trilles til kugler og rulles ud til en flad pizza (ø 25 cm). Del hver "pizza" i 6 lige stor trekanter. Læg to tsk. creme, lidt æbletern og korender i den brede ende på hver trekant og rul dem sammen til horn. Klem enderne sammen, så fyldet ikke flyder ud.


Pensl hornene med æg, drys med perlesukker og lad dem hæve lunt i 30 min.

3

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.


Bag hornene i 15-20 min. Afkøl hornene på en bagerist

Bagetid: 15 - 20 Minutes


Tip

Nyd hornene lune og friskbagte, og frys den og lun dem direkte fra frost ved 180 °C varmluft i 4-6 min.