Flag

Kanelkage med kaffeglasur

18 - 20 portioner
Nem
120 minutter
En skøn, saftig og nem bradepandekage med en god smag af kanel og appelsin, toppet med en dejlig cremet glasur med kakao og kaffe.
Kanelkage med kaffeglasur er en klassisk skærekage, elsket af mange. Den er hurtig og nem at bage og perfekt at tage med, når der skal kage med på kontoret eller i skolen. Kærnemælken i kagen gør at den holder sig saftig og svampet længe og den stødte kanel giver en dejlig krydret smag. Appelsi...
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
bradepande; 23 x 33 cm

Ingredienser

Kanelkage
125 gsmeltet smør
400 gsukker
5 dlkærnemælk
400 ghvedemel
4 tsk.stødt kanel
2 tsk.Dr. Oetker Natron
½ bægerDr. Oetker Appelsinskal (50 g)
Kaffe-kakao glasur
50 gblødt smør
250 gflormelis
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ dlstærk kaffe (kold)
1 spsk.kakao
Dr. Oetker Rainbow Mix eller anden krymmel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Appelsinskal (50 g)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Rainbow Mix eller anden krymmel
1

Kanelkage

125 gsmeltet smør
400 gsukker
5 dlkærnemælk
400 ghvedemel
4 tsk.stødt kanel
2 tsk.Dr. Oetker Natron
½ bægerDr. Oetker Appelsinskal (50 g)

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

Rør smeltet smør og sukker sammen i en skål. Hak appelsinskallen fint. Tilsæt kærnemælk og de hakkede appelsinskal stykker sammen med sigtet hvedemel, kanel og natron og rør dejen godt sammen. Hæld dejen i en bradepande (23 x 33 cm) beklædt med bagepapir.


Bag kanelkagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle af i formen.

Bagetid: 25 - 30 Minutes

2

Kaffe-kakao glasur

50 gblødt smør
250 gflormelis
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ dlstærk kaffe (kold)
1 spsk.kakao
Dr. Oetker Rainbow Mix eller anden krymmel

Kom smør, flormelis, vaniljesukker, kold kaffe og kakao i en skål. Pisk det sammen til en luftig glasur. 

Fordel glasuren i et jævnt lag på den afkølede kage og drys med krymmel.


Tip

Hvis du vil lave en endnu nemmere glasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Hvis du tilbereder den som almindelig glasur, så erstat vandet med kold kaffe og så får du en nem og lækker mokkaglasur. Du kan bruge Choco Dream Icing & Frosting til både at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings