Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kanelkage med kaffeglasur

(0)
4 14 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skøn og saftig kage med en god smag af kanel og en dejlig snasket kakao og kaffe glasur.

18 - 20 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kanelkage med kaffeglasur

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm

Kanelkage:

125 g smeltet smør
400 g sukker
5 dl kærnemælk
400 g hvedemel
4 tsk. stødt kanel
2 tsk. Dr. Oetker Natron

Glasur og pynt:

50 g blødt smør
250 g flormelis
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ dl stærk kaffe , kold
1 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

"Det er en af de mine bedste opskrifter, fordi at selv min kræsne familie sørger for at hele bradepanden er spist inden dagen er omme. Det er en kage der er tilpas "våd", snasket og krydret uden at det er for meget eller for tungt."

1

Kanelkage

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.


Pisk smør og sukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Tilsæt kærnemælk sammen med sigtet hvedemel, kanel og natron og rør dejen godt sammen. Hæld dejen i en bradepande (23 x 33 cm) beklædt med bagepapir.


Bag kanelkagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl kagen på en bagerist.

2

Glasur og pynt

Kom smør, flormelis, vaniljesukker, kaffe og kakao i en skål. Pisk det sammen til en luftig glasur. Fordel glasuren på den afkølede kage og drys med krymmel.

Tip

Hvis du vil lave en endnu nemmere glasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Hvis du tilbereder den som almindelig glasur, så erstat vandet med kold kaffe og så får du en nem og lækker mokkaglasur. Du kan bruge Choco Dream Icing & Frosting til både at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings

Næringsindhold til opskriften Kanelkage med kaffeglasur

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1189 kJ
284 kcal
1696 kJ
405 kcal
Fedt 7.89 g 11.27 g
Kulhydrat 50.24 g 71.77 g
Protein 2.39 g 3.41 g