Flag

Karamel-is med skildpadder

about 1 liter
Nem
260 minutter
Lækker hjemmelavet skildpaddeis med smag af rom. Perfekt i sommervarmen, en nem hjemmelavet is med en masse chokolade og karamel.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
fryseegnet beholder

Ingredienser

Skildpaddeis
6pasteuriserede æggeblommer
75 gflormelis
5 dlpiskefløde
3 tsk.Dr. Oetker Romaroma
1 pakkeToms mini Skildpadder
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Pynt
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Toms mini Skildpadder

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Romaroma
Picture - Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Picture - Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
1

Skildpaddeis

6pasteuriserede æggeblommer
75 gflormelis
5 dlpiskefløde
3 tsk.Dr. Oetker Romaroma
1 pakkeToms mini Skildpadder
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. 

Pisk i en anden skål fløden til den danner lette toppe. Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet sammen med Romaroma.

Skær mini skildpadder ud i grove stykker og rør dem i ismassen.

Hæld isen i en fryseegnet beholder på ca. 1 liter. Sprøjt lidt Toffee Dessertsauce over toppen af isen og sæt den derefter i fryseren i mindst 4 timer.

2

Pynt

Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Toms mini Skildpadder

Tag isen ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Server kugler af isen pyntet med Toffee Dessertsauce og mini skildpadder.