Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Klassens-time-kage: Mazarinkage, glutenfri og laktosefri | Liv Martine

recipe-Klassens-time-kage: Mazarinkage, glutenfri og laktosefri | Liv Martine
(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Lækker Mazarinkage med kokos og hindbær som alle børn vil elske! Og så er den endda glutenfri og laktosefri.

12 - 14 portioner

nem 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Klassens-time-kage: Mazarinkage, glutenfri og laktosefri | Liv Martine

Redskaber:

Springform; ø 22 cm

Mazarinbund med kokos:

200 g laktosefri smør , stuetempereret
150 g sukker
250 g marcipan
3 æg str. M/L
100 g mandelmel
3 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
60 g kartoffelmel
50 g kokosmel

Hindbærmarmelade:

3 blade Dr. Oetker Husblas
400 g hindbærmarmelade

Marengs:

100 g æggehvider str. M/L
85 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Pynt:

5 friske hindbær
Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Mazarinbund med kokos

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Pisk smør, sukker og marcipan sammen. Tilsæt æggene og fortsæt med at piske. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål, og vend blandingen i marcipanmassen.

Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir (dejen vil være ca. ½ cm i tykkelsen). Bag mazarinbunden i 40-50 minutter. Afkøl bunden helt og skær kanten fri. Læg kageplast langs springformens side. Så får kagen en flot kant når hindbærmarmeladen fordeles.

3

Hindbærmarmelade

Læg husblas i blød i koldt vand. Varm 100 g af marmeladen op. Klem husblassen for vand og smelt den i marmeladen. Hæld den varme blanding over i den resterende marmelade og rør sammen. Fordel marmeladen på mazarinbunden og lade den sætte sig mens marengsen piskes.

4

Marengs

Pisk æggehvider, flormelis og Vanilla Paste sammen til en sej marengs. Pisk mindst i 10 minutter. Fyld marengmassen i en sprøjtepose med en rund tyl og pynt kagen med små toppe. Brug en créme brûlée-brænder til at brune marengsen let.

5

Pynt

Halvér de friske hindbær og pynt kagen med krymmel.

VIGTIGT

Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.

Næringsindhold til opskriften Klassens-time-kage: Mazarinkage, glutenfri og laktosefri | Liv Martine

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1386kJ
331kcal
1587kJ
379kcal
Fedt 17g 19g
Kulhydrat 39g 45g
Protein 6.1g 7g