Flag

Klassens time kage med Nesquik® kakaodrik

16 - 20 portioner
Nem
145 minutter
En lækker og mild chokoladebradepandekage, som nemt kan laves aftenen i forvejen. Chokoladekagen er perfekt til dem, som foretrækker lys chokolade.
Nesquik® kakaodrik gør det nemt at smække en kage sammen til klassens time, til fødselsdag eller ved andre arrangementer, hvor en chokoladekage vil skabe glæde.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
Dr. Oetker vinkelpalet - lille
håndmixer
bradepande; 20 x 30 cm

Ingredienser

Chokoladekagedej
190 gsmør , stuetempereret
250 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3æg str. M/L
375 ghvedemel
3 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk.fint salt
60 gNesquik® kakaodrik
2 ½ dlkærnemælk (kan erstattes af alm. mælk)
Kakaoglasur
50 gsmør , stuetempereret
250 gflormelis
60 gNesquik® kakaodrik
2 - 3 spsk.mælk
Pynt
Dr. Oetker Choco Mix

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Choco Mix

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

1

Chokoladekagedej

190 gsmør
250 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3æg str. M/L
375 ghvedemel
3 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk.fint salt
60 gNesquik® kakaodrik
2 ½ dlkærnemælk , kan erstattes af alm. mælk

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen med en håndmixer til blandingen er lys og luftig. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. 


Bland mel, bagepulver, salt og Nesquik® kakaodrik sammen i en anden skål. Si det i æggemassen, tilsæt kærnemælk og rør dejen sammen.


Fordel dejen i en smurt og meldrysset bradepande (20 x 30 cm) eller en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 40-45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

Bagetid: 40 - 45 Minutes

2

Kakaoglasur

50 gsmør , stuetempereret
250 gflormelis
60 gNesquik® kakaodrik
2 - 3 spsk.mælk

Bland smør, flormelis og Nesquik® kakaodrik grundigt sammen i en skål. Rør mælk i blandingen indtil det får samme konsistens som blødt smør. Brug en vinkelpalet til at fordele glasuren jævnt over den kolde kage.

3

Pynt

Dr. Oetker Choco Mix

Drys Choco Mix over glasuren.


Tip

Du kan også bruge vores Choco Dream Icing & Frosting til at lave en nem og lækker chokoladeglasur til kagen, du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en let cream cheese frosting. Vi har samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.