Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kryddermuffins

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift på muffins vækker med garanti glæde hos familie og venner. De er især gode til jul.

12 - 15 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kryddermuffins

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Krydderkagedej med mandler:

200 g blødt smør
175 g sukker
3 æg str. M/L
½ dl letmælk
200 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
10 g Dr. Oetker Brunkagekrydderi (5 tsk.)
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)

Pynt:

flormelis
varmt vand
Dr. Oetker Silver krymmel
Dr. Oetker Classic Violet Cake Decoration

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

1

Krydderkagedej med mandler

Pisk smør og sukker blødt og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen bliver cremet og luftig. Pisk dernæst mælken i. Bland hvedemel, vaniljesukker, brunkagekrydderi, brunt bagepulver og bagepulver, sigt det i dejen og rør derefter dejen sammen. Rør til sidst mandlerne i. 


Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. 2/3 op. Bag kagerne 20-25 minutter, mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Pynt

Rør en glasur af flormelis og varmt vand. Kom glasuren i en frysepose eller sprøjte pose, klip et lille hul i hjørnet. Dekorer de afkølede muffins med glasur og krymmel.

Næringsindhold til opskriften Kryddermuffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1398 kJ
334 kcal
1746 kJ
417 kcal
Fedt 18.61 g 23.27 g
Kulhydrat 35.92 g 44.89 g
Protein 5.12 g 6.40 g