Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pisk smør og sukker blødt og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen bliver cremet og luftig. Pisk dernæst mælken i. Bland hvedemel, vaniljesukker, brunkagekrydderi, brunt bagepulver og bagepulver, sigt det i dejen og rør derefter dejen sammen. Rør til sidst mandlerne i.
Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. 2/3 op. Bag kagerne 20-25 minutter, mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Rør en glasur af flormelis og varmt vand. Kom glasuren i en frysepose eller sprøjtepose, klip et lille hul i hjørnet. Dekorer de afkølede muffins med glasur og krymmel.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Skærekager
Skærekager
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Forb. :120 minutter12 - 15 stk.