Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

En lækker, klassisk kage med mange dekorationsmuligheder.

20 - 22 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

Redskaber:

bradepande; 23x33 cm

Kagedej:

250 g laktosefri smør
275 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
4 æg str. M/L
225 g rismel
100 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g mandelmel
2 dl laktosefri mælk

Topping og pynt:

200 g flormelis
2 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Princess Lillifee-krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Vend det i dejen sammen med mandelmel og mælk. Fordel dejen i en bradepande, der er smurt og eventuelt foret med bagepapir.

Bag kagen i 40-45 min. Afkøl kagen inden den pyntes.

2

Topping og pynt

Lav en glasur af flormelis, varmt vand og konditorfarve. Fordel glasuren på den afkølede kage. Pynt med krymmel inden glasuren størkner.

OBS

Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.

Næringsindhold til opskriften Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1185kJ
283kcal
1650kJ
394kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g