COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Mandelbudding

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Rund og fyldig budding med mandel.

6 - 8 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelbudding

Budding:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
2 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
2 tsk. Dr. Oetker Hakkede Mandler (kan udelades)

Pynt:

20 g Dr. Oetker Mandelflager

Tilberedning

Tilberedning

1

Budding

Et brev buddingpulver hældes i en skål, hvor det blandes med sukker og røres til en jævning med 2 dl mælk.

2

Bring det resterende af mælken i kog i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt jævningen lidt ad gangen under konstant omrøring. Bring igen buddingen i kog under stadig omrøring, og lad den koge i min. 1 minut ved svag varme og under kraftig omrøring.

3

Smag buddingen til med Mandelaroma og tilsæt de hakkede mandler. Hæld buddingen i en skål eller fordel i glas. Sæt den til afkøling i køleskab i mindst 4 timer.

4

Pynt

Rist mandelflagerne let på en varm pande, indtil de er let gyldne. Det fremhæver smagen i mandlerne.

Tips

Skyl din skål i koldt vand inden du hælder buddingen i. Så slipper buddingen lettere skålen, når den senere skal vendes ud på en tallerken.

Næringsindhold til opskriften Mandelbudding

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 584kJ
139kcal
479kJ
114kcal
Fedt 3.3g 2.7g
Kulhydrat 22g 18g
Protein 4.1g 3.4g