Tænd ovnen på 90 °C varmluft eller 110 °C traditionel varme.
Pisk æggehviderne stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen og pisk, til marengsen er sej. Fordel blandingen ligeligt i 4 skåle, og tilsæt lidt farve til hver blanding, så du får marengsblandinger i lysegul, lyseblå, lyserød og lysegrøn. Vend forsigtigt farven i, til den er godt blandet.
Arbejd med én farvet marengsdej ad gangen. Hæld dejen i en sprøjtepose med en almindelig 10 mm tylle. Sprøjt toppe med en diameter på 5 cm hver ud på en bageplade med bagepapir. Gør det samme med de forskellige farver marengsdej, så du får i alt 24 marengs.
Bagetid: 50 - 60 Minutes
De skal være sprøde udvendig uden at tage farve. Afkøl marengsene på en bagerist.
Smelt den hvide chokolade over vandbad. Tag skålen fra varmen, og rør i chokoladen, til den er glat. Sæt chokoladen til side.
Fordel neonkrymmel på små tallerkner. Dyp bunden af hver marengs i lidt hvid chokolade, og dyp den derefter i den ønskede farve neonkrymmel.
Sæt marengsene tilbage på en bageplade med bagepapir, så chokoladen kan stivne. Lad dem stå køligt i 30 minutter (ikke køleskab).
Disse marengs er sprøde udvendigt, men stadig bløde i midten. De kan holde sig i flere dage i en lufttæt beholder. Undgå at sætte marengsene i køleskabet for at få chokoladen til at stivne, da det kan gøre dem bløde.
Ønsker du et marmoreret farvespil i dine marengs? Læs mere og få flere tips til lækre marengs.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Cupcakes og muffins
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :140 minutterMiddelsværabout 24 stk.