Flag

Marengs med neonkrymmel

about 24 stk.
Middelsvær
140 minutter
Små fine marengs dyppet i hvid chokolade og farvestrålende krymmel. Perfekt til børnefødselsdagen!
Super søde marengs, hvor foden er dyppet i hvid chokolade og efterfølgende krymmel. Skal du holde en farvet temafest, kan du farve marengsene derefter. Du kan også lave dem som mini marengs, eller lave dem som kyskager.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
Dr. Oetker engangssprøjtepose
rund tyl; ø 10 mm

Ingredienser

Marengs
150 gsukker
3æggehvider str. M/L
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Overtræk
150 ghvid chokolade
Pynt
Dr. Oetker Neon krymmel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Neon krymmel

Tænd ovnen på 90 °C varmluft eller 110 °C traditionel varme.

1

Marengs

3æggehvider str. M/L
150 gsukker
Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve

Pisk æggehviderne stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen og pisk, til marengsen er sej. Fordel blandingen ligeligt i 4 skåle, og tilsæt lidt farve til hver blanding, så du får marengsblandinger i lysegul, lyseblå, lyserød og lysegrøn. Vend forsigtigt farven i, til den er godt blandet.

Arbejd med én farvet marengsdej ad gangen. Hæld dejen i en sprøjtepose med en almindelig 10 mm tylle. Sprøjt toppe med en diameter på 5 cm hver ud på en bageplade med bagepapir. Gør det samme med de forskellige farver marengsdej, så du får i alt 24 marengs.

Bagetid: 50 - 60 Minutes


De skal være sprøde udvendig uden at tage farve. Afkøl marengsene på en bagerist.

2

Overtræk

150 ghvid chokolade

Smelt den hvide chokolade over vandbad. Tag skålen fra varmen, og rør i chokoladen, til den er glat. Sæt chokoladen til side.

3

Pynt

Dr. Oetker Neon krymmel

Fordel neonkrymmel på små tallerkner. Dyp bunden af hver marengs i lidt hvid chokolade, og dyp den derefter i den ønskede farve neonkrymmel.

Sæt marengsene tilbage på en bageplade med bagepapir, så chokoladen kan stivne. Lad dem stå køligt i 30 minutter (ikke køleskab).


Tip

Disse marengs er sprøde udvendigt, men stadig bløde i midten. De kan holde sig i flere dage i en lufttæt beholder. Undgå at sætte marengsene i køleskabet for at få chokoladen til at stivne, da det kan gøre dem bløde.


Ønsker du et marmoreret farvespil i dine marengs? Læs mere og få flere tips til lækre marengs.