Flag

Mazarinkage

18 - 20 portioner
Nem
120 minutter
En klassisk mazarinkage med masser af dekorationsmuligheder.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
bradepande; 18 x 24 cm

Ingredienser

Marzarinkagedej
175 gblødt smør
175 gsukker
2æg str. M/L
100 ghvedemel
25 gkartoffelmel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
¼ dlkogende vand
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
Glasur og pynt
200 gflormelis
about 1 - 2 spsk.varmt vand
Dr. Oetker Black & Gold eller Dr. Oetker Rainbow Mix
Dr. Oetker Silver Pearls

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Picture - Dr. Oetker Mandelaroma
Picture - Dr. Oetker Black & Gold eller Dr. Oetker Rainbow Mix
Picture - Dr. Oetker Silver Pearls

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Mazarinkagedej

175 gblødt smør
175 gsukker
2æg str. M/L
100 ghvedemel
25 gkartoffelmel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
¼ dlkogende vand
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma

Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen med en håndmixer og pisk godt imellem hvert æg. Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i dejen og rør sammen. Tilsæt mandler, vand og mandelaroma og bland det hele godt.




Fordel dejen i en smurt bradepande (18 x 24 cm) og bag kagen midt i ovnen i 28-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle helt af.

Bagetid: 28 - 30 Minutes

2

Glasur og pynt

200 gflormelis
1 - 2 spsk.varmt vand
Dr. Oetker Black & Gold eller Dr. Oetker Rainbow Mix
Dr. Oetker Silver Pearls

Rør en glasur af flormelis og varmt vand, juster mængden af vand, indtil den ønskede konsistens er opnået. Fordel glasuren jævnt over den afkølede kage. Pynt med krymmel efter ønske.


Tips

Hvis du hellere vil lave en lækker chokoladeglasur til din mazarinkage, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.


Hvis du ikke har kartoffelmel, kan du erstatte det med majsstivelse.