Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mugcake med hindbær og vanilje

(0)
2 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift på lækker Mugcake er perfekt til at stille den lille sult.

4 stk.

nem 10 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mugcake med hindbær og vanilje

Kagedej:

60 g hvedemel
80 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
6 spsk. smagsneutral olie
6 spsk. mælk
2 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
80 g hindbær

Pynt:

Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Kagedej

Kom hvedemel, sukker, bagepulver, økologisk vaniljesukker, olie, mælk, æg og vaniljeekstrakt i en skål og pisk blandingen sammen. Læg hindbær i bunden af 4 kopper og fordel dejen ligeligt oven på. Det er vigtigt at koppen ikke bliver fyldt til mere end lidt over halvdelen.

2

Bag mugcakes i mikrobølgeovn i ca. 2 ½ min. ved højeste effekt.

3

Pynt

Pynt med krymmel.

Tips og tricks

Skal dine Mugcakes være ekstra lækrer? Pynt med KageMousse med chokoladesmag.

Næringsindhold til opskriften Mugcake med hindbær og vanilje

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1842 kJ
440 kcal
1336 kJ
319 kcal
Fedt 25.59 g 18.54 g
Kulhydrat 33.39 g 24.20 g
Protein 6.58 g 4.77 g