Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mugcake med hindbær og vanilje

(0)
4 8 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift på lækker Mugcake er perfekt til at stille den lille sult.

4 stk.

nem 10 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mugcake med hindbær og vanilje

Kagedej:

60 g hvedemel
80 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
6 spsk. smagsneutral olie
6 spsk. mælk
2 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
80 g hindbær

Pynt:

Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Kagedej

Kom hvedemel, sukker, bagepulver, økologisk vaniljesukker, olie, mælk, æg og vaniljeekstrakt i en skål og pisk blandingen sammen. Læg hindbær i bunden af 4 kopper og fordel dejen ligeligt oven på. Det er vigtigt at koppen ikke bliver fyldt til mere end lidt over halvdelen.

2

Bag mugcakes i mikrobølgeovn i ca. 2 ½ min. ved højeste effekt.

3

Pynt

Pynt med krymmel.

Tips og tricks

Skal dine Mugcakes være ekstra lækrer? Pynt med KageMousse med chokoladesmag.

Næringsindhold til opskriften Mugcake med hindbær og vanilje

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1842 kJ
440 kcal
1336 kJ
319 kcal
Fedt 25.59 g 18.54 g
Kulhydrat 33.39 g 24.20 g
Protein 6.58 g 4.77 g