Flag

Nemme og sprøjtbare Vaniljekranse

30 - 40 stk.
Middelsvær
70 minutter
Sprøde og lækre vaniljekranse kan ikke undværes i julen. Disse vaniljekranse er lavet med en sprøjtepose fremfor en kødhakker, så alle kan være med.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
sprøjtepose
stjernetyl

Ingredienser

Dej
250 ghvedemel
1 spsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
200 gsukker
225 gblødt smør
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1æg str. M/L
Hvid chokoladedyp
100 ghvid kogechokolade eller chokoladeknapper
Mørk chokoladedyp med orange
100 gmørk kogechokolade eller chokoladeknapper
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin (6 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1

Dej

250 ghvedemel
1 spsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
200 gsukker
225 gblødt smør
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1æg str. M/L

Bland hvedemel, vanilla paste og sukker. Smuldr smørret i melet, tilsæt mandler og saml dejen med æg. Kom dejen i en stofsprøjtepose med stjernetylle og sprøjt straks dejen ud i kranse på en bageplade med bagepapir.

2

Stil pladen med kransene koldt i mindst 1 time eller 15-20 min. på frost, så kransene ikke flyder ud når de bages.

3

Tænd ovnen på 225 ˚C traditionel varme eller 210 ˚C varmluft.

4

Bag vaniljekransene midt i ovnen ca. 7-8 min. Lad kagerne køle af på en rist og opbevar dem i en kagedåse.

Bagetid: about 7 - 8 Minutes


Tip

Lav en opdateret version af de klassiske vaniljekranse ved at dyppe den ene side af hver krans i hvid chokolade eller mørk chokolade og drys med revet appelsinskal.