Bland hvedemel, vanilla paste og sukker. Smuldr smørret i melet, tilsæt mandler og saml dejen med æg. Kom dejen i en stofsprøjtepose med stjernetylle og sprøjt straks dejen ud i kranse på en bageplade med bagepapir.
Stil pladen med kransene koldt i mindst 1 time eller 15-20 min. på frost, så kransene ikke flyder ud når de bages.
Tænd ovnen på 225 ˚C traditionel varme eller 210 ˚C varmluft.
Bag vaniljekransene midt i ovnen ca. 7-8 min. Lad kagerne køle af på en rist og opbevar dem i en kagedåse.
Bagetid: about 7 - 8 Minutes
Lav en opdateret version af de klassiske vaniljekranse ved at dyppe den ene side af hver krans i hvid chokolade eller mørk chokolade og drys med revet appelsinskal.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Cupcakes og muffins
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :70 minutterMiddelsvær30 - 40 stk.