Flag

Pandekage basisopskrift

10 - 12 stk.
Nem
30 minutter
Alle dage bør være pandekage-dage og denne opskrift på klassiske dessertpandekager er super nemme at tilberede og smager dejligt.
Pandekager kan spises måde morgen, middag og aften. Denne opskrift på klassiske pandekager er dejligt bløde og smager skønt af vanilje. Pandekagerne er meget nemme at lave, så tag endelig børnene med i køkkenet. De kan spises uden fyld, eller fyldes med sukker, syltetøj eller en god portion vanil...
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Pandekager
3æg str. M/L
4 dlmælk
150 ghvedemel
50 grørsukker
1 knsp.salt
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker eller Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
smør eller magarine til stegning

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker eller Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
1

Pandekagedej

3æg str. M/L
4 dlmælk
150 ghvedemel
50 grørsukker
1 knsp.salt
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker eller Dr. Oetker Vaniljesukker med Bourbon Vanilje

Pisk æg sammen med halvdelen af mælken. Tilsæt de tørre ingredienser, og pisk sammen til en tyk masse. Pisk dejen til den er jævn og uden klumper. Tilsæt derefter den resterende mælk lidt efter lidt, til dejen har den rette konsistens.

Pandekagedejen er nu klar til brug.

2

Stegning af pandekager

smør til stegning

Varm en stegepande op på middel varme og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på panden og drej den rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden. Bag pandekagerne ved middel varme på begge sider. Fortsæt til alt dejen er brugt.