Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pandekager med chokosauce & vaniljeis

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Pandekage ala mode - det vil sige pandekage med is! Gør dem ekstra lækre og server dem også med karamelliserede hasselnødder, chokosauce og appelsinlikør.

6 - 8 portioner

for let øvede 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pandekager med chokosauce & vaniljeis

Karamelliserede hasselnøddeflager:

50 g sukker
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)

Pandekager:

3 dl hvedemel
½ tsk. fint salt
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
4 æg str. M/L
6 dl mælk
smør til stegning

Pynt og servering:

1 l vaniljeis
Dr. Oetker Choco Sauce
1 dl appelsinlikør (evt.)

Tilberedning

Tilberedning

1

Karamelliserede hasselnøddeflager

Smelt sukkeret på en pande ved middel varme, og tilsæt hasselnøddeflagerne. Rist nødderne godt i karamellen, hæld massen ud på et stykke bagepapir og sæt det til afkøling.

2

Pandekager

Bland mel, salt og vaniljesukker i en skål. Tilsæt æg og rør mælk i lidt ad gangen til dejen er jævn og uden klumper, brug gerne et piskeris.

Varm en stegepande op på medium varme og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på panden og drej den rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden.

Bag pandekagerne sprøde og gyldne på begge sider og hold dem varme i fx et fad i ovnen ved lav varme, indtil alle pandekagerne er bagt.

3

Pynt og servering

Anret en pandekage på hver tallerken med en kugle is ovenpå. Hæld Choco Dessertsauce og evt. appelsinlikør over isen og pynt med stykker af de karameliserede hasselnødder.

Tips

Kog lidt friskpresset appelsinsaft og sukker til en tynd sirup, og hæld det over pandekagerne i stedet for appelsinlikør.


Med Dr. Oetker Ismix kan du også lave din egen is til pandekagerne, helt uden brug af ismaskine, og du kan tilsmage den lige som du selv ønsker! Find opskrifter og inspiration her.

Næringsindhold til opskriften Pandekager med chokosauce & vaniljeis

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2215 kJ
529 kcal
720 kJ
172 kcal
Fedt 23.96 g 7.81 g
Kulhydrat 56.44 g 18.38 g
Protein 17.01 g 5.54 g