Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Piñata cupcakes - kager fyldt med chokoladeknapper og krymmel

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En sjov og anderledes cupcake fyldt med lækre overraskelser. Perfekt til mexicansk temafest eller når der skal slås katten af tønden til fastelavn.

18 - 22 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Piñata cupcakes - kager fyldt med chokoladeknapper og krymmel

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 stk. æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
Dr. Oetker Birthday Mix

Fyld:

Dr. Oetker Birthday Mix
Chokoladeknapper , M&M's eller Smarties

Pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste eller Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
Dr. Oetker Birthday Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200 grader traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver, og bland det i dejen skiftevis med mælken. Tilsæt til sidst krymmel i forskellige farver.

Fordel dejen i muffinsformene. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter og afkøl derefter kagerne på en bagerist.

3

Fyld

Stik et hul i midten af hver kage ca. halvvejs ned og fyld hulrummet med chokoladeknapper, M&M's eller Smarties, samt krymmel. Sæt "kagetoppen" på plads oven på chokoladeknapper og krymmel.

4

Pynt

Pisk indholdet i Cake Mousse-posen sammen med mælk. Følg vejledningen på emballagen for bedste resultat.

Fyld en sprøjtepose med Vanilje- eller Jordbærmousse og sprøjt det på kagerne. Pynt til slut med farverig krymmel.

Tips

Brug en sprøjtepose tyl ved udstik af hullet i kagen!

Næringsindhold til opskriften Piñata cupcakes - kager fyldt med chokoladeknapper og krymmel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 858 kJ
205 kcal
1587 kJ
379 kcal
Fedt 9.26 g 17.15 g
Kulhydrat 26.87 g 49.77 g
Protein 3.52 g 6.52 g