Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Pumpkin Spice Cookies

Disse lækre krydrede cookies med kagekrydderi og kandiseret ingefær er perfekte til at give varmen i efterårskulden. Nyd dem under tæppet, efter en dejlig gåtur i skoven.

16 - 18 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pumpkin Spice Cookies

Dejen:

225 g blødt smør
100 g sukker
150 g brun farin
1 æg str. M/L
350 g hvedemel
3 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Natron
0,5 tsk. fint salt
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark el. Milk (100 g)
1 bæger Dr. Oetker Ingefær (85 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Dejen

Pisk smør, sukker og brun farin blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Si mel, kagekrydderi, vaniljesukker, natron og salt i blandingen. Tilsæt Ingefær og Chocolate Chips. Rør blandingen hurtigt sammen, uden at "ælte" den.

Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Læg kugler af kagedej på bagepladen med en spiseske. Hver kugle skal være ca. 2 spsk. (ca. 75 g). Tryk kuglerne let flade.

Bag kagerne i ca. 12 minutter. Lag kagerne køle helt af på en rist inden de lægges i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Pumpkin Spice Cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1185kJ
283kcal
1821kJ
435kcal
Fedt 13.24g 20.36g
Kulhydrat 37.65g 57.92g
Protein 2.88g 4.43g