Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pumpkin Spice Cookies

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse lækre krydrede cookies med kagekrydderi og kandiseret ingefær er perfekte til at give varmen i efterårskulden. Nyd dem under tæppet, efter en dejlig gåtur i skoven.

16 - 18 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pumpkin Spice Cookies

Dejen:

225 g blødt smør
100 g sukker
150 g brun farin
1 æg str. M/L
350 g hvedemel
3 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Natron
½ tsk. fint salt
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark el. Milk (100 g)
1 bæger Dr. Oetker Ingefær (85 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Dejen

Pisk smør, sukker og brun farin blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Si mel, kagekrydderi, vaniljesukker, natron og salt i blandingen. Tilsæt Ingefær og Chocolate Chips. Rør blandingen hurtigt sammen, uden at "ælte" den.

Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Læg kugler af kagedej på bagepladen med en spiseske. Hver kugle skal være ca. 2 spsk. (ca. 75 g). Tryk kuglerne let flade.

Bag kagerne i ca. 12 minutter. Lag kagerne køle helt af på en rist inden de lægges i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Pumpkin Spice Cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1181 kJ
282 kcal
1817 kJ
434 kcal
Fedt 13.24 g 20.36 g
Kulhydrat 37.66 g 57.93 g
Protein 2.88 g 4.43 g