Flag

Saftig Squashkage

8 - 10 portioner
Middelsvær
155 minutter
Denne nemme squashkage er lækker og svampet og tilmed en god måde at undgå madspild på og få sneget lidt ekstra grøntsager ind i kosten.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 11 mm

Ingredienser

Squashkage
185 gsukker
1 ½ dlsmagsneutral olie
2æg str. M/L
165 ghvedemel
1 knsp.fint salt
250 grevet squash - det svarer ca. til 1 hel squash
1 poseDr. Oetker Valnødder grofthakket
1 brevDr. Oetker Brunt Bagepulver
Flødeostecreme
100 gsmør stuetempereret
150 gflødeost naturel, kold
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Green Colour eller efter ønske
1 poseDr. Oetker Base for Buttercream
Naturligt grønt krymmel af hasselnøddeflager
10 gDr. Oetker Hasselnøddeflager ca. 1 spsk
Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Valnødder grofthakket
Picture - Dr. Oetker Brunt Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour eller efter ønske
Picture - Dr. Oetker Base for Buttercream
Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager ca. 1 spsk
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Squashkage

185 gsukker
1 ½ dlsmagsneutral olie
2æg str. M/L
165 ghvedemel
1 knsp.fint salt
250 grevet squash - det svarer ca. til 1 hel squash
1 poseDr. Oetker Valnødder groft hakket
1 brevDr. Oetker Brunt Bagepulver

Rør sukker og olie sammen med et piskeris. Rør æggene i.

Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Rør derefter de våde ingredienser sammen med de tørre og tilsæt revet squash.

Kom dejen i en smurt springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på næst nederste rille i ca. 50 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


Lad kagen køle helt af.

Bagetid: about 50 Minutes

2

Flødeostecreme

100 gsmeltet smør stuetempereret
150 gflødeost naturel, kold
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Green Colour eller efter ønske
1Dr. Oetker Base for Buttercream

Pisk base for butter cream, smør og flødeost sammen med en håndmixer i 4 min. til blandingen er lys og luftig. Tilsæt Concentrated Green Colour farve efter ønske.

Flæk den afkølede kage i to lige store bunde. Kom den ene bund på et fad og smør 1/3-del af cremen udover bunden, top med den anden bund. Kom den resterende smørcreme i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt rosetter på toppen af kagen. Sprøjt en roset ved at starte indefra og sprøjt ud i en cirkel.

3

Naturligt grønt krymmel af hasselnøddeflager

10 gDr. Oetker Hasselnøddeflager ca. en spiseskefuld
Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Bland hasselnøddeflager med Concentrated Green Colour, tilsæt et par dråber ad gangen, indtil den ønskede farve er opnået.

Knus flagerne med en gaffel og lad dem tørre, helst et par timer, inden de drysses på kagen.


Tip

Kagen kan holde sig 2-3 dage på køl.