Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sneglekage

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hvorfor stoppe ved kanelsnegle? Bag en fin og lækker sneglekage fyldt med sukat og kardemomme og sprøde nødder - en perfekt kage til kaffen !

24 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sneglekage

Redskaber:

standmixer eller håndmixer
kagerulle
bradepande

Gærdej:

50 g gær
2 dl mælk
1 tsk. stødt kardemomme
½ tsk. salt
2 spsk. sukker
1 æg str. M/L
100 g smør
ca. 450 g hvedemel

Fyld:

175 g blødt smør
150 g sukker
½ tsk. stødt kardemomme
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 bæger Dr. Oetker Sukat (100 g)
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
sammenpisket æg til pensling

Tilberedning

Tilberedning

1

Gærdej

Lun mælken op i en lille gryde eller mikroovn til den er fingervarm. Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt kardemomme, salt, sukker og æg. Rør det godt sammen. 


Smuldr, i en anden skål, smørret sammen med halvdelen af melet og rør det i gærblandingen. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt dejen grundigt igennem. Kom kun alt melet i hvis det er nødvendigt, dejen må ikke blive for tør. Ælt gerne dejen i en røremaskine eller med en håndmixer med dejkroge og ælt den i mindst 5 minutter. Lad dejen hvile tildækket et lunt sted i 45 minutter.

Tænd ovnen på 190 °C varmluft.

2

Fyld

Rør smør, sukker og kardemomme sammen til en blød og cremet remonce. 


Slå kort dejen ned og rul den ud, på et meldrysset bord, til en stor firkant (30 x 50 cm). Smør remoncen ud på dejen, men lad kanten på den ene langside være fri for remonce. Drys remoncen med appelsin, sukat og hakkede mandler.



Rul dejen sammen til en roulade på den lange led og del den i 24 lige store stykker. Læg stykkerne tæt i en bradepande beklædt med bagepapir, så de kan vokse sammen under bagning. Lad kagen hæve tildækket et lunt sted i 45 minutter.


Pensl kagen med et sammenpisket æg. Bag sneglekagen i 18-20 minutter. Servér den gerne lun.

Rul dejen sammen til en roulade (50 cm lang) og skær 25 snegle ud. Læg dem tæt i en bradepande beklædt med bagepapir så de kan vokse sammen under bagning. Pensl med sammenpisket æg. Lad dem hæve i 45 min.

Bag sneglekagen i 18-20 min. Servér dem gerne lune.

Tip

Sneglene er bedst dagen de er bagt, men kan sagtens fryses og lunes lige inden servering.

Næringsindhold til opskriften Sneglekage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 950 kJ
227 kcal
1758 kJ
420 kcal
Fedt 11.03 g 20.42 g
Kulhydrat 25.42 g 47.08 g
Protein 3.55 g 6.57 g