Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Sneglekage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hvorfor stoppe ved kanelsnegle? Bag en fin og lækker sneglekage fyldt med sukat og kardemomme og sprøde nødder - en perfekt kage til kaffen !

about 25 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sneglekage

Dejen:

50 g gær
2 dl mælk
1 tsk. stødt kardemomme
½ tsk. salt
2 spsk. sukker
1 æg str. M/L
100 g smør
450 g hvedemel

Fyld:

175 g blødt smør
150 g sukker
½ tsk. stødt kardemomme
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 bæger Dr. Oetker Sukat (100 g)
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
sammenpisket æg til pensling

Redskaber:

håndmixer
kagerulle

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Lun mælken op i en lille gryde eller mikroovn. Den skal være fingervarm.Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt kardemomme, salt, sukker og æg og rør det godt sammen. I den anden skål, smuldr smørret i halvdelen af melet og rør det i gærblandingen. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt dejen grundigt igennem. Brug evt. en røremaskine eller en håndmixer med dejkroge og ælt dejen i mindst 5 min. Lad dejen hvile tildækket i 45 min.

Tænd ovnen på 190 °C varmluft.

2

Fyld

Rør smør, sukker og kardemomme sammen til en blød og cremet remonce. Slå dejen ned og rul den ud til en stor firkant (30 x 50 cm). Smør remoncen ud på dejen og drys med appelsin, sukat og mandler.

Rul dejen sammen til en roulade (50 cm lang) og skær 25 snegle ud. Læg dem tæt i en bradepande beklædt med bagepapir så de kan vokse sammen under bagning. Pensl med sammenpisket æg. Lad dem hæve i 45 min.

Bag sneglekagen i 18-20 min. Servér dem gerne lune.

Tip

Sneglene kan sagtens fryses og lunes lige inden servering.

Næringsindhold til opskriften Sneglekage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 913kJ
218kcal
1754kJ
419kcal
Fedt 10.57g 20.33g
Kulhydrat 27.06g 52.03g
Protein 3.30g 6.34g