Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Summer icecup hearts

Disse små icecups er fuld af søde overraskelser.

about 10 stk.

avanceret 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Summer icecup hearts

Kagedej:

175 g blødt smør
175 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
2 spsk. vand

Is-topping:

1 l vaniljeis
250 g friske jordbær , most
2 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft , jordbærsaft eller Dr. Oetker Hindbærekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedej

Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Pisk æggene i ét ad gangen, pisk min. 1 min. for hvert æg. Sigt hvedemel samt bagepulver i dejen, tilsæt mælk og rør dejen grundigt sammen. 

Fyld 3 muffinforme 2/3 med dej og bag dem i 20 min.

Smuldr de tre bagte kager i en multihakker eller foodprocessor og rør krummerne sammen med hindbærekstrakt, konditorfarve og vand.

Tril massen til 10 runde kugler. Læg en kugle i håndfladen og tril den spids med den anden hånd, så den får kegleform (form som et jordbær). Lav et kegleformet hul i toppen af kuglen fx med en spids tylle.

Fordel resten af kagedejen - pånær ½ dl - i 10 muffinforme foret med muffinpapir. Bag kagerne i 6 min.

Lav et hul i midten af den bagte kage med en teske og stik den røde dejkugle ned i dejen. Kom lidt af den resterende dej på toppen, så kagen er lukket.

Bag kagerne i yderligere 20 min. hvorefter de afkøles på en bagerist.

2

Is-topping

Lav en lille fordybning i hver kage. 
Bland vaniljeis med de mosede jordbær og rør det til softice - smag evt. til med koncentreret jordbærsaft, hyldeblomstdrik eller hindbærekstrakt. Kom isen i en sprøjtepose og læg den i fryseren til konsistensen er sprøjteklar. Sprøjt isen på toppen af kagerne og servér dem straks.

Næringsindhold til opskriften Summer icecup hearts

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2043kJ
488kcal
988kJ
236kcal
Fedt 26.61g 12.85g
Kulhydrat 53.43g 25.81g
Protein 8.46g 4.09g