Flag

Toscatærte

12 - 16 portioner
Nem
60 minutter
Trods navnet består Toscatærte faktisk af en bagt kagedej toppet med en knasende karamel med mandler.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
springform; ø 24 cm

Ingredienser

Kagedej
50 gsmør
2æg str. M/L
165 gsukker
¾ dlpiskefløde
100 ghvedemel
1 ½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Mandeltopping
100 gDr. Oetker Smuttede Mandler
150 gsukker
100 gsmør
¾ dlpiskefløde

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Smuttede Mandler

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

1

Kagedej

50 gsmør
2æg str. M/L
165 gsukker
¾ dlpiskefløde
100 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver

Kom smørret i en kasserolle og smelt det ved lav varme,  lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk smeltet smør og fløde i æggemassen. Sigt mel og bagepulver i massen og vend det forsigtigt sammen indtil dejen er ensartet. Hæld dejen i en smurt springform (ø 24 cm) gerne med bagepapir i bunden, glat dejen ud. Bag kagen midt i ovnen i 12-15 minutter.

2

Mandeltopping

100 gDr. Oetker Smuttede Mandler
150 gsukker
100 gsmør
¾ dlpiskefløde

Hak mandlerne groft og kom dem i en kasserolle sammen med sukker, smør og piskefløde. Varm blandingen op ved svag varme og lad det simre i ca. 3 minutter.


Fordel nøddeblandingen på den bagte kage og bag kagen i yderligere 8-10 minutter indtil den er let gylden. Lad kagen køle helt af inden den befries fra formen.