COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Toscatærte

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 16 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Toscatærte

Springform; Ø 24 cm

Mørdej:

50 g smør
2 æg str. M/L
165 g sukker
¾ dl piskefløde
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
100 g hvedemel
Smør til formen

Fyld :

100 g mandler , smuttede
150 g sukker
100 g smør
¾ dl piskefløde

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 190° traditionel varme.

2

Mørdej

Smelt smørret ved lav varme og lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker skummende hvidt. Pisk smeltet smør og fløde i æggemassen. Vend mel og bagepulver forsigtigt i blandingen til massen er ensartet.

Smør springformen med smør og fordel dejen i formen. Bag tærtebunden midt i ovnen i 12-15 minutter.

3

Fyld

Hak mandlerne groft og bland dem sammen med sukker, smør og piskefløde i en gryde og varm blandingen op ved svag varme. Lad det simre ca. 3 minutter.

Fordel nøddefyldet på tærtebunden og bag tærten yderligere 8-10 minutter til kagen er let gylden. Afkøl tærten på en kagerist.

Næringsindhold til opskriften Toscatærte

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1096kJ
263kcal
2309kJ
554kcal
Fedt 18g 38g
Kulhydrat 20g 43g
Protein 4.3g 9.1g