Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Triple Heart Attack Christmas Cheesecake

(0)
5 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Julecheesecake med smag af kanel og kardemomme og med en bund af brunkager, toppet med tyttebærmousse. Et hit hos alle cheesecake-elskere!

14 - 16 portioner

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Triple Heart Attack Christmas Cheesecake

Redskaber:

springform; ø 22 cm
foodprocessor eller minihakker
håndmixer
kagering
kageplast
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Brunkagebund:

60 g smør
200 g brunkager , købt eller hjemmelavet

Kagebund med hvid chokolade:

50 g smør
100 g hvid chokolade , hakket
1 æg str. M/L
60 g brun farin
2 spsk. Dr. Oetker Kanelsukker
60 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Bagt cheesecake fyld:

400 g flødeost
125 g sukker
2 spsk. Dr. Oetker Kanelsukker
1 tsk. kardemomme
2 æg str. M/L

Tyttebærmousse:

4 blade Dr. Oetker Husblas
340 g tyttebærsyltetøj
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 g flødeost
200 g creme fraiche
2 dl piskefløde
15 - 20 dråber Dr. Oetker Concentrated Pink Colour

Pynt:

marengskys
brunkager
pebermyntestokke
Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Brunkagebund

Smelt smørret. Knus brunkagerne i en foodprocessor eller med en kagerulle og bland det sammen med smørret. Pres blandingen ned i bunden af en springform (ø 22 cm) beklædt med bagepapir. Pres massen godt sammen. Stil bunden til side imens dejen til kagebunden med hvid chokolade laves.

2

Kagebund med hvid chokolade

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme. 

Smelt forsigtigt smør og hvid chokolade i en kasserolle eller i mikroovn. Kom æg, brun farin og kanelsukker i en skål og pisk det lyst og luftigt. Vend den smeltede smør og chokolade i. Sigt hvedemel og bagepulver i, og vend dejen sammen. Hæld dejen i springformen ovenpå brunkagebunden og bag kagen midt i ovnen i 20-25 minutter. Lad bunden afkøle lidt inden cheesecakefyldet kommes på.

3

Bagt cheesecake fyld

Bland flødeost, sukker, kanelsukker og kardemomme sammen til det får en blød og jævn konsistens. Tilsæt ét æg ad gangen under kraftig omrøring. Hæld massen over den bagte bund i springformen og glat den ud med en vinkel palet. Bag kagen midt i ovnen i 40-50 minutter, indtil fyldet har sat sig. Lad kagen køle lidt af og stil den derefter i køleskabet for at køle helt ned. 


Befri den kolde kage fra springformen og kom den på et serveringsfad, kom kageplast og en kagering eller ringen fra en springform rundt om kagen.

4

Tyttebærmousse

Læg husblas i blød i koldt vand. 


Kom tyttebærsyltetøj og vaniljesukker i en gryde og varm det langsomt op indtil det hele er smeltet sammen og blandingen er varm. Blend syltetøjet med en stavblender eller i en foodprocessor eller blender, til massen er jævn. Vrid husblassen for vand og smelt den i det lune syltetøj.

Pisk flødeost og creme fraiche sammen. Tilsæt tyttebærsyltetøjet lidt ad gangen under konstant piskning. I en seperat skål piskes fløden til en let flødeskum. Tilsæt flødeskum og Concentrated Pink Colour til tyttebærcremen og vend det forsigtigt sammen. 


Fordel tyttebærmoussen på toppen af den afkølede cheesecake, smør toppen af moussen glat med en vinkelpalet. Stil kagen på køl indtil moussen har sat sig, mindst 5 timer.

5

Pynt

Tag cheesecaken ud af køleskabet og befri kagen fra kagering og kageplast. Pynt kagen med marengskys, brunkager, pebermyntestokke og Golden and Shiny Pearls.

Tips

Lav gerne kagen dagen før, men pynt først kagen kort tid inden den skal serveres.

Hvis du ønsker at lave dine egne marengs til at pynte cheesecaken med, så kan du bruge denne nemme opskrift Grundopskrift på perfekte marengs.

Næringsindhold til opskriften Triple Heart Attack Christmas Cheesecake

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 28893 kJ
6901 kcal
1964 kJ
469 kcal
Fedt 285.59 g 19.43 g
Kulhydrat 993.75 g 67.60 g
Protein 80.87 g 5.50 g