Flag

Unicorn Cheesecake Bars

10 - 12 portioner
Middelsvær
280 minutter
En fortryllende og trendy unicorn cake med digestive kiks og regnbue krymmel. Perfekt til små såvel som store enhjørninger og enhver festlig lejlighed.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
bradepande
foodprocessor
håndmixer
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Ingredienser

Kiksebund
150 gsmeltet smør
330 gdigestive kiks eller anden kiks
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Ostecreme uden husblas
2 ½ dlpiskefløde
1 brevDr. Oetker Vegegel
1 dlfriskpresset citronsaft
1 dåseNestlé sødet kondenseret mælk
225 gflødeost
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Pynt
Dr. Oetker Rainbow Mix

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Picture - Dr. Oetker Vegegel
Picture - Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Picture - Dr. Oetker Rainbow Mix

Tip

Kagen kan med fordel tilberedes i god tid inden gæsterne kommer, så den kan nå at sætte sig. Find flere opskrifter og inspiration på vores side om cheesecakes.

1

Kiksebund

150 gsmeltet smør
330 gdigestive kiks eller anden kiks
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Beklæd en bradepande med staniol. Lad staniolet gå et par centimeter op ad siderne.

Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene i en foodprocessor. Rør kiks, mandler og smeltet smør sammen. Hæld kiksemassen i den forerede bradepande og pres det ud i et jævnt lag, helt ud til kanten så hele bunden er dækket. Stil bunden på køl imens ostecremen laves.

2

Ostecreme uden husblas

2 ½ dlpiskefløde
1 brevDr. Oetker Vegegel
1 dlfriskpresset citronsaft
1 dåseNestlé sødet kondenseret mælk
225 gflødeost
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Pisk fløde til en let flødeskum. 

Pisk Vegegel og citronsaft sammen i en lille gryde. Kog det op under omrøring til væsken tykner. Tag gryden af varmen og rør sødet kondenseret mælk i. 

Pisk flødeost let med en håndmixer i en anden skål. Hæld den søde kondenseret mælkemasse i flødeosten. Pisk med en håndmixer til massen er ensartet. Tilsæt Vanilla Paste og flødeskum og vend det forsigtigt sammen.

Fordel ostecremen i 5 skåle. Tilsæt en farve Concentrated Colours per skål. Rør farvengodt ud i hver skål. Kom skiftevis små klatter af de forskelligt farvet ostecremer ovenpå kiksebunden. Glat toppen af kagen ud med en vinkelpalet eller dejskraber, så den får en jævn overflade. Sæt den på køl i mindst 4 timer.

3

Pynt

Dr. Oetker Rainbow Mix

Tag kagen ud af køleskabet og løft den forsigtigt ud af formen og over på et serveringsfad eller skærebræt. Drys med Rainbow Mix.