Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Vanilje-citroncreme roulade

Denne roulade er smurt med en blød vaniljesmørcreme med en intens smag af citron.

about 12 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vanilje-citroncreme roulade

Vanilje-citroncreme:

200 g blødt smør
200 g flormelis
2 pasteuriserede æggeblommer
revet skal og saft fra 1 ubehandlet citron
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
0,5 dl piskefløde

Kagedej:

4 æg str. M/L
125 g sukker
90 g hvedemel
35 g kartoffelmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Vanilje-citroncreme

Pisk smør, flormelis, æggeblommer og citronskal sammen i en skål. Tilsæt Vanilla Paste.

Pisk fløden i lidt ad gangen og pisk til cremen samler sig. Tilsæt citronsaft, pisk indtil cremen er ensartet og sæt den til side på køkkenbordet

2

Tænd ovnen på 220°C traditionel varme.

3

Kagedej

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Vend forsigtigt sigtet mel og kartoffelmel i æggemassen uden at slå luften ud, og fordel dejen i en firkant (30x40 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag rouladebunden i 5-6 minutter til den er let gylden og helt gennembagt. Når rouladen tages ud af ovnen drysses den med sukker og vendes ud på et rent stykke bagepapir så sukkersiden vender nedad. Træk forsigtigt det øverste bagepapir vandret af. Ved at trække opad ødelægges bunden nemt. Med bagepapiret, bunden ligger på, rulles bunden forsigtigt sammen til en roulade et par gange. Afkøl bunden til den er lun.

Smør bunden med vanilje-citroncremen, rul den sammen til en roulade. Pak rouladen ind i film og læg den i køleskabet til servering. Drys med flormelis inden servering.

Næringsindhold til opskriften Vanilje-citroncreme roulade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1361kJ
325kcal
1637kJ
391kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 35.30g 42.54g
Protein 0g 0g

Dr. Oetker tilbagekalder Chocolate Silver Pearls med udeklareret indhold af mælkeprotein

Der er desværre fundet indhold af mælkeprotein i dekorationsproduktet, hvilket ikke fremgår af etiketten. Det kan således fremkalde en allergisk reaktion hos forbrugere, der lider af mælkeallergi. Alle andre kan trygt spise sølvperlerne.

Sølvperlerne er blevet solgt siden primo 2018 i Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Liva, Løvbjerg og enkelte små supermarkedskæder samt Dr. Oetker Kagerullen i Tivoli og online på Bagetid.dk, Abashop.dk.

EAN kode 701073061060

Alle batchkoder og holdbarhedsdatoer er desværre forkert mærket.

 

Hvis man har mælkeallergi kan man returnere produktet ved at kontakte os på følgende telefon og email.