Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vanilje-og hindbærcupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse cupcakes smager skønt af vanilje og hindbær. De er perfekte på en lun forårsdag.

12 - 16 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vanilje-og hindbærcupcakes

Kagedej:

3 æg str. M/L
150 g sukker
100 g smeltet smør
1 dl mælk
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
200 g hvedemel
½ tsk. salt
1 bakke friske eller frosne hindbær (125 g)
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Vanilje-smørcreme og pynt:

3 pasteuriserede æggehvider
150 g sukker
175 g blødt smør
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Bland sigtet mel, bagepulver, mandelmel og salt sammen i en skål. Pisk æg og sukker skummende hvidt. Rør sigtet mel og bagepulver i æggemassen sammen med mandelmel og salt. Tilsæt smør, mælk og bær og vend dejen sammen med en dejskraber.


Fyld muffinformene 2/3 op med dej og bag kagerne 18-20 minutter til de er hævet og gyldenbrune.



Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Vanilje-smørcreme og pynt

Bland æggehvider og sukker sammen i en varmefast skål. Varm forsigtigt blandingen op over vandbad under konstant omrøring til blandingen når en temperatur på 60-65° C (når sukkerkrystallerne er smeltet er massen klar). Tag skålen af varmen og pisk i 10 minutter til konsistensen er som marengs og helt afkølet. Pisk smørret i den helt afkølede marengsmasse lidt ad gangen og pisk til smørcremen er jævn. Rør vaniljesukker i smørcremen.


Fyld smørcremen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med krymmel.

Næringsindhold til opskriften Vanilje-og hindbærcupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1373 kJ
328 kcal
1528 kJ
365 kcal
Fedt 19.54 g 21.71 g
Kulhydrat 33.44 g 37.16 g
Protein 4.74 g 5.27 g