Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Vaniljebudding med blåbær

Dessert til den søde tand.

about 6 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljebudding med blåbær

Budding:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
40 g friske blåbær

preparation

Tilberedning

1

Budding

Et brev buddingepulver hældes i en skål, hvor det blandes med 100 gram sukker og 2 dl mælk og røres til en jævning. Resten af mælken bringes i kog i en gryde. Gryden tages af varmen og jævningen røres i. Lad buddingen koge op under kraftig omrøring i mindst 1 minut.

Fordel buddingen i portionsglas og sæt den til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer. Før serveringen pyntes buddingen med friske blåbær.

Næringsindhold til opskriften Vaniljebudding med blåbær

PER PORTION / STYK PER 100 G / ML
Energi 821kJ
196kcal
402kJ
96kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 37g 18g
Protein 0g 0g