Flag

Vaniljekager

150 - 200 stk.
Middelsvær
140 minutter
Denne klassiske småkageopskrift på vaniljekager er perfekt som julebag i den søde juletid.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
375 gblødt smør
250 gsukker
2æggeblommer str. M/L
2 spsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
¼ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
500 ghvedemel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
Picture - Dr. Oetker Hjortetaksalt
1

Dejen

375 gblødt smør
250 gsukker
2æggeblommer str. M/L
2 spsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
¼ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
500 ghvedemel

Pisk smør og sukker godt sammen. Rør æggeblommer og vaniljesukker. Sigt hjortetaksalt og hvedemel sammen i en skål, og bland det med den hakkede vaniljestang. Ælt herefter smør- og melblandingen sammen. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.

2

Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.


Tril dejen til små kugler, der er lidt mindre end en to-krone. Læg kuglerne på en bageplade, og tryk dem en anelse med en gaffel. Dyp evt. gaflen i mel, så dejen ikke hænger fast.


Bag kagerne 7-8 minutter, til de er let gyldne. Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet.

Bagetid: 7 - 8 Minutes