Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Jævningspulver til Rabarbergrød

Dr. Oetker Jævningspulver til Rabarbergrød er tilsat calciumphosphat, som neutraliserer oxalsyren i rabarber.

Samtidig undgår du, at grøden bliver grynet, som det ofte sker ved jævning med kartoffelmel.

Fremgangsmåden står på bagsiden af emballagen.

Dr. Oetker Jævningspulver til Rabarbergrød fås i poser á 100 g til 2 l siet saft.
 
Jævningspulver til rabarbergrød er pt. i restordre, og derfor udsolgt i de fleste butikker. Erstat evt. jævningspulveret med frugtgrød og juster farven på grøden med Rød konditorfarve og non-oxal.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Jævningspulver til Rabarbergrød

Kartoffelstivelse, surhedsregulerende middler (E 341iii, E330), radise ekstrakt, maltodextrin, aroma, farve (E 160a i).

Jævningspulver til Rabarbergrød (3 opskrifter)

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Jævningspulver til Rabarbergrød

Per 100g
Energi 1289 kJ
303 kcal
Fedt 0.10 g
Kulhydrat 75 g
heraf sukkerarter 2.9 g
Protein 0.20 g
Salt 0.05 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt: 100g