Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Husblas

Husblas, også kaldet gelatine, stivner saft og suppe til geleer og sky, stivner mælk og fløde til budding og Panna Cotta, stivner fløde og æg til fromage og stivner bær- og frugtblandinger til mousser. Cheesecakes er blevet meget populære at lave, og her spiller husblas også en centralt rolle til fx at få creamcheesen og geléen til at stivne.

Vores konventionelle husblas er lavet på animalsk gelatine fra grise. Vi har også en økologisk husblas, som er lavet på basis af økologiske grise.

Husblas-bladene er blevet mindre og tykkere, så du skal blot anvende samme antal blade som tidligere.

Tilberedning: Læg husblas bladene i blød i koldt vand i ca. 5 min. Tryk bladene fri for væske. Kolde retter: Smelt bladene over et vandbad eller i en mikrobølgeovn (må ikke koge). Lad husblassen køle inden den røres i retten. Varme retter: Tilsæt de opblødte blade direkte i dne varme væske og rør til baldene er opløst.

Dosering - en tommelfingerregel:
Løs gelé: 5-6 blade pr. ½ liter væske.
Fast gelé: 8-9 blade pr. ½ liter væske.

Husblas opbevares tørt og lugtfrit.

Dr. Oetker Husblas fås både i pakker á 10 og 12 blade. 


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Husblas

Gelatine (svin).

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Husblas

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 1450 kJ
341 kcal
Fedt 0.60 g
heraf mættede fedtsyrer 0.30 g
Protein 84 g
Salt 1.5 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Tørt, køligt og lugtfrit

Nettovægt: 20g

TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>