Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Vegegel

Vegegel er et plantebaseret geleringsmiddel, som gør det muligt for veganere og vegetarer at lave desserter, retter og bage kager med et geleringsmiddel, som er helt frit for animalske produkter.

Brug 1 brev til 3 dl væske i hårde geléer (fx kage) og 1 brev til 5 dl i bløde geléer (fx desserter).

Sådan erstatter du husblas med Vegegel:

Udrør Vegegel i 1 dl kold væske fra din opskrift (pr. brev) under ompiskning og kog op til væsken tykner. Herefter iblandes den varme gelé til din ret.

Dr. Oetker Vegegel fås i pakker med 4 breve pulver, i alt á 16 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Køb produktet online her::

Ingredienser Vegegel

Geleringsmiddel (agar (E 406), johannesbrødkernemel (E 410), konjac (E 425)), maltodextrin.

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet..

Næringsindhold Vegegel

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 1121kJ
270kcal
Fedt 0.20g
heraf mættede fedtsyrer 0.10g
Kulhydrat 42.00g
heraf sukkerarter 2.40g
Protein 0.70g
Salt 0.25g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt

Nettovægt: 16g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>