Vi har gjort Tradizionale-pizza endnu bedre! Vi har fremhævet det autentiske, italienske udtryk både i design og smag. Med ny opskrift og endnu bedre råvarer smager Dr. Oetkers Tradizionale-pizzaer nu endnu bedre. Alt i alt har vi hævet kvaliteten på vores stenovnspizzaer!
Vidste du at det karakteristiske kendetegn for Calabrese Salami er den grove struktur?
Dr. Oetker Tradizionale Diavola Calabrese er bagt direkte på sten. Bunden er sprød udenpå og lækker og luftig indeni. Pizzaen er toppet med lækker, aromatisk tomatsauce, krydret Calabrese Salami og stykker af rød og grøn peberfrugt.
Sådan skal ægte stenovnspizza være!
Tip:
Dr. Oetker Tradizionale Diavola Calabrese bliver bedst, hvis du bager den ved 220° C med almindelig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På den måde bliver kanten særlig sprød, og fyldet bliver ved med at være dejlig saftigt!
Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
HVEDEMEL, 13 % flåede tomater, vand, 11 % EDAMER OST, 8,3 % syltede chili stykker (chili, vand, vineddike, salt, syre (citronsyre), antioxidant (ascorbinsyre)), 6,2 % Calabrese-salami (svinekød, spæk, salt, dextrose, krydderier, aroma, glukosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), rapsolie, salt, gær, ekstra jomfru olivenolie, chilipeber, sukker, modificeret stivelse, oregano, basilikum, krydderier, hvidløg, hydrolyseret vegetabilsk protein, maltodextrin, karamel, tomatpuré, citronsaft, krydderiekstrakt.
Allergener for dette produkt:
Hvedemel
Edamer ost
Per 100g | |
---|---|
Energi |
971
kJ
231 kcal |
Fedt |
7.2
g
|
heraf mættede fedtsyrer |
2.9
g
|
Kulhydrat |
31
g
|
heraf sukkerarter |
3.5
g
|
Protein |
9.2
g
|
Salt |
1.5
g
|
Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.
Nettovægt: 345g