Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Pimp your pizza

Pizza er nemt at pifte op derhjemme. Lige fra at drysse mere ost på til at pimpe den med friske krydderurter - næsten alt er tilladt!

5 måder at pimpe din pizza:

Ost – alle ved, at ost gør alting bedre

Ta’ din pizza til nye højder ved at tilføje din yndlingsost!

Bare riv lidt parmesan over pizzaen, inden den kommer i ovnen. Eller fordel en ekstra portion mozzarella på pizzaen som ønsket. Lad din kreativitet få frit spil!

Du kan også tilføje mere ost på pizzaen efter den er færdigbagt. Det smager altid godt med friskrevet parmesan på den varme pizza.

Kom krydderi på!

Det er nemt at pifte din pizza op med krydderurter.

Hvis du ikke har nogen idé om, hvor du skal starte vil et smugkig ind i Italiens krydderurte-køkken hjælpe – oregano, rosmarin, basilikum, timian, salvie … lige hvad (dit) hjertet måtte begære! Selvfølgelig har hver pizzaingrediens dets krydrede ”soulmate”. Dem som kan lide at eksperimentere vil for eksempel finde ud af, at gedeost med valnødder og figner bliver en tand bedre med et drys rosmarin. Eller prøv en håndfuld friske basilikumblade for en øjeblikkelig opgradering af den klassiske Margherita.

Vegetariske pizzaer med masser af grøntsager elsker timian. Om end det er tørret eller frisk oregano, er det den perfekte pendant til squash, aubergine og peberfrugt.

Olie(ret) kærlighed

At forfine din pizza kan være utrolig simpelt – og det er fantastisk hvad et skvæt olie kan gøre. En god olivenolie bringer fantastisk friskhed til din pizza, mens chiliolie giver en lækker varme, hvidløgsolie fremhæver smag og græskarkerneolie tilføjer en nøddeagtig, syrlig smag. En pesto i god kvalitet er også en pizzas bedste ven! Et par velpositionerede skefulde grøn Pesto Genovese for eksempel, vil præsentere ganen for en frisk ny smag og perfekt harmonisere med sødmen fra tomatsaucen.

En, to, tre – mere!

Hvilken type går du efter?

Ja, nogle gange er der simpelthen nødt til at være rigtig meget. Og det er bestemt tilfældet, når det kommer til fyld.
 

  • Den overlegne (The Show-Off): pizzaen har så meget salami, at man ikke kan se dejen!
  • Den yndige: et stykke kylling her, en buket broccoli dér. Toppings tilføjer trods alt det ekstra specielle touch til din pizza.
  • Komponisten: det skal også være en fryd for øjet og fyldet er arrangeret, som var det et kunstværk.
     

Lige meget hvordan det gøres, er der uendeligt mange muligheder. Kød eller fisk, stegte grøntsager eller salat – selv frugt som ananas og pære kan skabe en fænomenal pizza.