Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pizza Party hacks

Den næste fødselsdag, housewarming eller fest er planlagt og du ved endnu ikke, hvad du skal tilbyde gæsterne at spise? Hvad med pizza??

Du kan gøre så meget mere med en pizza end bare at bage den. Med disse pizza hacks vil din næste fest helt sikkert blive en særlig begivenhed.

Pizza snegle

Forberedelsestid: ca. 10 minutter

Bagetid: ca. 12 minutter

Hviletid: ca. 60 minutter

Til 16 swirls:

2 Dr. Oetker Ristorante Salami pizzaer

Redskaber: skærebræt, 16 cocktailpinde, kniv, ovn, bageplade, bagepapir.

Forberedelse:

  1. Fjern pizzaerne fra indpakning og film og lad dem tø op i ca. 60 minutter.
  2. Opvarm ovnen (almindelig ovn: 225 °C, varmluft: 200 °C). Rul pizzaerne stramt sammen og hold dem samlet med 16 cocktailpinde sat med lidt afstand imellem. Brug kniven til at skære rullerne ud i skiver.
  3. Placér pizzarullerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem midt i ovnen i ca. 12 minutter, indtil de er gyldenbrune. Efter de er bagt fjernes cocktailpindene og de serveres.

Tip: Pift de lækre pizza swirls op ved at servere dem med hvidløgs- og chiliolie for et velsmagende kick.

Pizza vafler

Forberedelsestid: ca. 5 minutter

Bagetid: ca. 10 minutter

Hviletid: ca. 60 minutter

Til 8 vafler:

2 Dr. Oetker Tradizionale Mozzarelle e Pesto pizzaer

Redskaber: skærebræt, vaffeljern, bagepensel.

Forberedelse:

  1. Fjern pizzaerne fra indpakning og film og lad dem tø op i ca. 60 minutter.
  2. Opvarm vaffeljernet. Fold begge sider af pizzaen ind mod midten og pres hårdt ned. Pensl vaffeljernet med olivenolie, placér en pizza på det og bag den i ca. 8 minutter, indtil den er sprød. Gentag med den anden pizza.

Tip: Servér pizzaerne med ost eller sour cream dip efter ønske.

Pizza Quesadillas

Forberedelsestid: ca. 15 minutter

Bagetid: ca. 12 minutter

Hviletid: ca. 60 minutter

Til 2 portioner:

2 Dr. Oetker Ristorante Speciale pizzaer

1 rødløg

1 tomat

150 g svampe

2 spsk. solsikkeolie til stegning

100 g gouda, revet

Redskaber: skærebræt, kniv, ovn, bageplade, bagepapir.

Forberedelse:

  1. Fjern pizzaerne fra indpakning og film og lad dem tø op i ca. 60 minutter.
  2. Opvarm ovnen (almindelig ovn: 225 °C, varmluft: 200 °C). Pil rødløget og skær det i tynde ringe. Vask, tør og skær tomaten. Rens svampene og skær dem i fine skiver. Opvarm en smule olie i en pande og steg svampene i ca. 2 minutter.
  3. Arrangér ingredienserne oven på de optøede pizzaer, fold dem i halve, pres dem forsigtigt sammen og bag dem midt i ovnen i ca. 12 minutter.

Tip: Servér med guacamole for et lækkert strejf af friskhed.