Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Baking Cocoa

Kakao til bagning giver rig og fyldig chokoladesmag til enhver form for bagning af små og store kager fx brownies, muffins og desserter.

 

 

 

Ingredienser Baking Cocoa

Kakaopulver, surhedsregulerende middel (E 525, E 501).

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Baking Cocoa

PER 100 G
Energi 1.517 kJ
366 kcal
Fedt 21 g
heraf mættede fedtsyrer 13 g
Kulhydrat 8,9 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 20 g
Salt 0,08 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Køligt og tørt

Anvendelse: Anvend den mængde Baking Cocoa der står i opskriften

Nettovægt: 190g