Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Flødebolleskum

Med Dr. Oetkers Flødebolleskum får man en lækker, luftig marengs velegnet til at spise uden videre tilberedning. Der skal kun tilsættes kogende vand. 

Produktet har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til fx fyld i flødeboller, som topping på fransk citrontærte eller på "bedstefar med skæg"-kage.

 

Dr. Oekter Flødebolleskum fås i breve á 120 g.

I en pose er der nok marengsmasse til 18 flødeboller eller til at dække en kage på 20 x 30 cm.

 

Tilberedning af Dr. Oetker Flødebolleskum:

  1. Kom posens indhold i en ca. 3 liter stor skål.
  2. Tilsæt 1 dl kogende vand i en tynd stråle, imens der piskes med en håndmixer på laveste hastighed.
  3. Når pulveret er opløst fortsættes piskningen på højeste effekt i 3-4 minutter. Bevæg håndmixeren rundt i skålen imens der piskes.
  4. Når marengsmassen udvider sig, løftes håndmixeren op i toppen af massen, mens der piskes videre.
  5. Blandingen er klar, når marengsmassen er luftig, stiv og blank.
  6. Når marengsmassen er færdigpisket, kommes den i sprøjtepose og anvendes til flødeboller eller som kagetopping.

Marengsmassen kan med fordel også tilberedes på en køkkenmaskine med piskeris.

 

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Flødebolleskum

Sukker, glukosesirup, ÆGGEHVIDEPULVER, fortykningsmiddel (xanthangummi), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma (vanillin). Kan indeholde spor af: (GLUTEN, MÆLK).

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Æggehvidepulver
Spor af gluten
Spor af mælk

Næringsindhold Flødebolleskum

PER 100 G
Energi 1.653 kJ
389 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 90 g
heraf sukkerarter 62 g
Protein 6,9 g
Salt 0,27 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: køligt og tørt.

Nettovægt: 120g