Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Gelatinepulver

Gelatinepulver anvendes i stedet for husblas som fortykningsmiddel. Gelatinepulveret kan bl.a. bruges i fløde, cremer, mousser, budding og frugtgelé.

En teske (5 ml) gelatinepulver svarer til 2 blade husblas (á 1,7 g).

Dr. Oetker Gelatinepulver fås i dåser á 65 g.
 

Bland gelatinepulveret med koldt/kaldt vand (1 spsk./ss vand til 1 tsk./ts pulver). Smelt gelatinen i varmt vandbad eller 30 sek. i mikroovn. Rør til det er jævnt og tilsæt retten. Afkøles mindst 4 timer inden servering.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Gelatinepulver

Gelatine (svin)

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Gelatinepulver

PER 100 G
Energi 1.517 kJ
357 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 89 g
Salt 0,38 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevartes tørt og køligt

Anvendelse: Blandes med koldt vand

Nettovægt: 65g

TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>