Dr. Oetker Bagepulver er et hævemiddel til brug i bagværk. Brug af bagepulver sikrer, at bagværket opnår den rette volumen under bagningen.
Bagepulver er en kombination af syre og base. Når bagepulver kommer i kontakt med væske og varmen fra ovnen reagerer syren med basen, og herved opstår kuldioxid og dejen begynder at blive luftig.
Hvis man erstatter bagepulver med natron kan smagen nemt blive bitter, hvis dejen ikke indeholder et surmælksprodukt. Natron kan godt erstattes med bagepulver, men det er bedst at anvende det, som opskriften foreskriver.
Dr. Oetker Bagepulver fås i dåser á 140 g.
Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
Dinatriumdiphosphat (E450), natriumhydrogencarbonat (E500), majsstivelse.
Per 100 g | |
---|---|
Energi |
331kJ 78kcal |
Fedt | 0g |
heraf mættede fedtsyrer | 0g |
Kulhydrat | 19.5g |
heraf sukkerarter | 0g |
Protein | 0g |
Salt | 45.7g |
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt
Anvendelse: Anvendes i bagværk i henhold til egne opskrifter.
Nettovægt: 100g