Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Brunt Bagepulver

Dr. Oetker Brunt Bagepulver er en særlig blanding af lækre krydderier og hævemiddel. Brunt bagepulver er især kendt for at blive brugt i engelsk søsterkage og ølkage, men Brunt Bagepulver kan bruges i et utal af opskrifter - lige fra honningkager, honningkage med smørcreme til krydderkage. Længere nede på denne side har vi samlet alle vores opskrifter med Brunt Bagepulver, så du kan få inspiration til nyt bagværk.

Grundet en printfejl på emballagen, mangler der smeltet smør i en af opskrifterne bagpå brevet med Brunt Bagepulver. Det gælder opskrift 4 af 5 "Krydderkage med karamelglasur". Husk derfor at tilsætte 150 g smeltet smør i dejen, hvis du følger den nævnte opskrift på bagsiden af Brunt Bagepulver, som du kan se den korrekte version af her: 

 

https://www.oetker.dk/dk-da/opskrifter/r/krydderkage-med-karamelglasur.html 
Dr. Oetker Brunt Bagepulver fås i breve á 16 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

 

Ingredienser Brunt Bagepulver

Hævemiddel (natriumcarbonater (E 500)), stødt kanel, stødt nellike, stødt ingefær, stødt allehånde

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Brunt Bagepulver

PER 100 G
Energi 646 kJ
155 kcal
Fedt 4,5 g
heraf mættede fedtsyrer 1,3 g
Kulhydrat 20 g
heraf sukkerarter 13 g
Protein 2,5 g
Salt 37 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares køligt og tørt.

Nettovægt: 16g