Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Bagelim

Dr. Oetker Bagelim er en spiselig bagelim, der er uundværlig når du fx laver honningkagehuse eller vil lime fondant eller marcipan fast til kager.

Bagelimen er let at håndtere for alle aldre, og du slipper for at brænde dig på smeltet sukker, isomalt o.lign.

Dr. Oetkers Bagelim størkner ved stuetemperatur. Det er derfor vigtigt at bruge den på afkølede kager. Hvis man får bagelim på fingrene kan det nemt vaskes af med vand og sæbe.

Dr. Oetker Bagelim fås i tuber à 100 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Køb produktet online her::

Ingredienser Bagelim

Sukker, vand, glykosesirup, modificeret stivelse, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Bagelim

Per 100g
Energi 1431 kJ
337 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 84 g
heraf sukkerarter 75 g
Protein 0 g
Salt 0.02 g

Flere oplysninger om produktet

Nettovægt: 100g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>