Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Gelatinepulver

Gelatinepulver er

En teske (5 ml) svarer til 2 blade husblas (á 1,7 g).

Dr. Oetker Gelatinepulver fås i dåser á 65 g.

Bland gelatinepulveret med koldt/kaldt vand (1 spsk./ss vand til 1 tsk./ts pulver). Smelt gelatinen i varmt vandbad eller 30 sek. i mikroovn. Rør til det er jævnt og tilsæt retten. Afkøles mindst 4 timer inden servering.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Køb produktet online her::

Ingredienser Gelatinepulver

Gelatine (svin)

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet..

Næringsindhold Gelatinepulver

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 1517kJ
357kcal
Fedt 0.00g
heraf mættede fedtsyrer 0.00g
Kulhydrat 0.30g
heraf sukkerarter 0.30g
Protein 89.00g
Salt 0.38g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevartes tørt og køligt

Anvendelse: Blandes med koldt vand

Nettovægt: 65g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>