Gelatinepulver er
En teske (5 ml) svarer til 2 blade husblas (á 1,7 g).
Dr. Oetker Gelatinepulver fås i dåser á 65 g.
Bland gelatinepulveret med koldt/kaldt vand (1 spsk./ss vand til 1 tsk./ts pulver). Smelt gelatinen i varmt vandbad eller 30 sek. i mikroovn. Rør til det er jævnt og tilsæt retten. Afkøles mindst 4 timer inden servering.
Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
Gelatine (svin)
Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.
Per 100g | PER 100 G TILBEREDT PRODUKT | |
---|---|---|
Energi |
0
kJ
0 kcal |
1517
kJ
357 kcal |
Fedt |
0.00
g
|
0.00
g
|
heraf mættede fedtsyrer |
0.00
g
|
0.00
g
|
Kulhydrat |
0.00
g
|
0.30
g
|
heraf sukkerarter |
0.00
g
|
0.30
g
|
Protein |
0.00
g
|
89.00
g
|
Salt |
0.00
g
|
0.38
g
|
Opbevaring: Opbevartes tørt og køligt
Anvendelse: Blandes med koldt vand
Nettovægt: 65g