Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Husblas

Husblas, også kaldet gelatine, stivner saft og suppe til geleer og sky, stivner mælk og fløde til budding og Panna Cotta, stivner fløde og æg til fromage og stivner bær- og frugtblandinger til mousser. Cheesecakes er blevet meget populære at lave, og her spiller husblas også en centralt rolle til fx at få creamcheesen og geléen til at stivne.

Vores konventionelle husblas er lavet på animalsk gelatine fra grise. Vi har også en økologisk husblas, som er lavet på basis af økologiske grise.

Husblas-bladene er blevet mindre og tykkere, så du skal blot anvende samme antal blade som tidligere.

Dosering - en tommelfingerregel:
Løs gelé: 5-6 blade pr. ½ liter væske.
Fast gelé: 8-9 blade pr. ½ liter væske.

Husblas opbevares tørt og lugtfrit.

Dr. Oetker Husblas fås både i pakker á 10 og 12 blade. 


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Køb produktet online her::
Husblas (41opskrifter)

Ingredienser Husblas

Gelatine (fra svin).

Allergifremkaldende ingredienser

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Næringsindhold Husblas

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT %*
Energi 1450kJ
341kcal
0.0%
0.0%
Protein 84.00g
0.0%
Fat 0.60g
0.0%
heraf mættede fedtsyrer 0.30g
0.0%
Salt 1.50g
0.0%

Flere oplysninger om produktet

Storage: Tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt: 20g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>