COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Økologisk Husblas

Økologisk Husblas

Husblas anvendes som geleringsmiddel i mange forskellige retter som f. eks. fromage, mousse, geléer og andre desserter.

Med Dr. Oetkers Økologiske Husblas er der sat fokus på bedre dyrevelfærd helt fra jord til bord. Husblassen er fra økologiske grise og har EU's økologi-mærke.

Blad for blad geleer den økologiske husblas på samme måde som Dr. Oetker's originale, konventionelle husblas.

Vejledende dosering:
Løs gelé: 5-6 blade per ½ liter væske.
Fast gelé: 8-9 blade per ½ liter væske.

Dr. Oetker Husblas fås i breve á 10 blade.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.



Ingredienser Økologisk Husblas

Økologisk gelantine (svin) fra EU Jordbrug.

Tilberedning Økologisk Husblas

Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min. Tryk /klem bladende fri for væske.

Kolde retter:
Smelt bladende over et vandbad eller i en mikrobølgeovn (må ikke koge). Lad husblassen køle af inden den røres i retten.

Varme retter:
Tilsæt de opblødte blade direkte i den varme væske og rør til bladende er opløst.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Økologisk Husblas

Per 100 g
Energi 1450kJ
341kcal
Fedt 0.6g
heraf mættede fedtsyrer 0.3g
Kulhydrat 0g
heraf sukkerarter 0g
Protein 84g
Salt 1.5g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Tørt, køligt og lugtfrit.

Nettovægt: 17g

 TIPS & TRICKS
Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?
Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>