Vegegel er et plantebaseret geleringsmiddel, som gør det muligt for veganere og vegetarer at lave desserter, retter og bage kager med et geleringsmiddel, som er helt frit for animalske produkter.
Brug 1 brev til 3 dl væske i hårde geléer (fx kage) og 1 brev til 5 dl i bløde geléer (fx desserter).
Sådan erstatter du husblas med Vegegel:
Udrør Vegegel i 1 dl kold væske fra din opskrift (pr. brev) under ompiskning og kog op til væsken tykner. Herefter iblandes den varme gelé til din ret.
Dr. Oetker Vegegel fås i pakker med 4 breve pulver, i alt á 16 g.
Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
Geleringsmiddel (agar (E 406), johannesbrødkernemel (E 410), konjac (E 425)), maltodextrin.
Per 100 g | |
---|---|
Energi |
1121kJ 270kcal |
Fedt | 0.2g |
heraf mættede fedtsyrer | 0.1g |
Kulhydrat | 42g |
heraf sukkerarter | 2.4g |
Protein | 0.7g |
Salt | 0.25g |
Nettovægt: 16g