Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Geleringspulver til Gelé

Dr. Oetker Geleringspulver til Gelé kan anvendes til saft af al slags frugt, også de pektinfattige.

Se fremgangsmåden på bagsiden af emballagen.

Dr. Oetker Geleringspulver til Gelé fås i poser á 20 g - til 1 l klar saft.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Køb produktet online her::
Geleringspulver til Gelé (4 opskrifter)

Ingredienser Geleringspulver til Gelé

Dextrose, geleringsmiddel (pectin), surhedsregulerende middel (vinsyre), sukker.

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Geleringspulver til Gelé

Per 100g
Energi 1298 kJ
306 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 50 g
heraf sukkerarter 50 g
Protein 0 g
Salt 1 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ved stuetemperatur

Nettovægt: 20g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>