Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Diavola

Prøv en Ristorante Diavola - en medium stærk pizza med saftig pepperoni-salami, smagsfuld chili og løg. Perfekt afrundet med fyldig edamer og mozzarellaost. 

 

Dr. Oetker Ristorante Diavola fås i pakker à 350 g.

 

Tilberedning af Ristorante Pizza Diavola:

  1. Alle ovne forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C
  2. Fjern folien
  3. Bag den dybfrosne pizza på risten i ovnens nederste tredjedel i 11-13 min.

 

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Diavola

HVEDEMEL, 28 % flåede tomater, 15% OST (skærefast MOZZARELLA, EDAMER), 8,3 % pepperoni-salami (svinekød, spæk, salt, krydderier, dextrose, løgpulver, hvidløgspulver, krydderiekstrakter, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), rapsolie, 4,1% syltede chilistykker (chili, vineddike, sukker, salt, antioxidant (ascorbinsyre)), 4,1% løg, gær, sukker, salt, chilipeber, vand, paprika, oregano, hvidløg, persille, tomatpuré, citronsaft, chiliextrakt.

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Hvedemel
Mozzarella ost
Edamer ost

Næringsindhold Diavola

Per 100g package content
Energi 1008 kJ
241 kcal
Fedt 12 g
heraf mættede fedtsyrer 3.9 g
Kulhydrat 24 g
heraf sukkerarter 3.4 g
Protein 8.8 g
Salt 1.2 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 350g