Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Mozzarella Glutenfri

Er du glutenallergiker eller ønsker at gå uden om gluten i din mad? Og er du samtidigt overfølsom over for laktose? Så har Dr. Oetker en pizza til dig!

Dr. Oetker Ristorante Mozzarella fås nu uden gluten OG laktose og med samme lækre, velkendte smag!

Buden er tynd og sprød og pizzaen er toppet med smagfulde cherrytomater og lækker mozzarella ost.

 

Dr. Oetker Pizza Mozzarella Glutenfri fås i pakker à 370 g

 

Tilberedning af Ristorante Pizza Mozzarella Glutenfri:

  1. Alle ovne forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C
  2. Fjern folien
  3. Bag den dybfrosne pizza på risten i ovnens nederste tredjedel i 13-15 min.



Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Mozzarella Glutenfri

21% flåede tomater, 19 % skærefast MOZZARELLA OST**, rismel, vand, kartoffelstivelse, 7,8 % cocktailtomater, EDAMER OST**, kartoffelflager, rapsolie, ærteprotein, gær, sukker, basilikum, krydderurter, salt, fortykningsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, xanthangummi), ekstra jomfru olivenolie, emulgatorer (mælkesyreestere af mono-og diglycerider af fedtsyrer, eddikesyreestere af mono-og diglycerider af fedtsyrer, mono- og diglycerider af fedtsyrer), modificeret stivelse, glukosesirup, hvidløg, MÆLKEPROTEINER**, krydderier, citronsaft, dextrose.

**Laktoseindhold <0,01g/100 g

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Mozzarella ost**
Edamer ost**
Mælkeproteiner**

**Laktoseindhold <0.01g/100 g

Næringsindhold Mozzarella Glutenfri

PER 100 G
Energi 961 kJ
229 kcal
Fedt 11 g
heraf mættede fedtsyrer 4.9 g
Kulhydrat 22 g
heraf sukkerarter 2.1 g
Protein 11 g
Salt 0.99 g
Kostfibre 1.2 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 370g