Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Quattro Formaggi

Den tynde, sprøde bund, det delikate fyld og de udsøgte råvarer gør Dr. Oetker Ristorante Pizza uimodståelig. Det er pizza, der smager, som var den lavet på en italiensk restaurant.

Prøv en Ristorante Quattro Formaggi med hele fire slags smagsfulde oste; mozzarella, edamer, emmentaler og blåskimmel. Pizzaen er yderst velegnet for vegetarer.

 

Dr. Oetker Ristorante Quattro Formaggi fås i pakker à 340 g.

 

Tilberedning af Ristorante Quattro Formaggi:

  1. Alle ovne forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C
  2. Fjern folien
  3. Bag den dybfrosne pizza på risten i ovnens nederste tredjedel i 11-13 min.

 


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Quattro Formaggi

HVEDEMEL, 24 % flåede tomater, 11 % skærefast MOZZARELLA OST, 11% EDAMER OST, PISKEFLØDE, rapsolie, 4,2%, EMMENTALER OST, vand, gær, 0,7% BLÅSKIMMELOST, sukker, salt, basilikum, SOJASAUCE (vand, SOJABØNNER, salt, HVEDEMEL), modificeret stivelse, ekstra jomfru olivenolie, krydderier, oregano, hydrolyseret vegetabilsk protein, maltodextrin, hvidløg, karamel.

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Hvedemel
mozzarella ost
edamer ost
piskefløde
emmentaler ost
blåskimmelost
sojasauce
sojabønner

Næringsindhold Quattro Formaggi

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 1.109 kJ
265 kcal
Fedt 14 g
heraf mættede fedtsyrer 6,2 g
Kulhydrat 24 g
heraf sukkerarter 2,8 g
Protein 11 g
Salt 1 g
Kostfibre 2 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 340g