Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmidler

Dr. Oetker Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmiddel passer til 1½ kg. frugt. Fremgangsmåden står på bagsiden af emballagen.

Dr. Oetker Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmiddel fås i poser á 20 g til 1½ kg frugt.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmidler

Dextrose, geleringsmidler (carrageenan, kaliumchlorid), sukker, fortykningsmiddel (johannesbrødkernemel).

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmidler

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 1147 kJ
273 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 55 g
heraf sukkerarter 49 g
Protein 0.70 g
Salt 0.80 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt: 20g

TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>